Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Κοκαΐνη αντί για ζάχαρη άχνης στους κουραμπιέδες.



Κοκαΐνη αντί για ζάχαρη άχνης στους κουραμπιέδες.
Αντί για ζάχαρη άχνης, έριξαν κοκαΐνη. Η γκάφα μιας ομάδας λαθρεμπόρων ναρκωτικών τους έκανε να καταλήξουν στα χέρια των αστυνομικών αρχών. Ένα γραφείο κηδειών στην Ελλάδα παρήγγειλε κουραμπιέδες που θα χρησιμοποιούσαν κατά τη διάρκεια μιας κηδείας. Το περίεργο δεν είναι ότι θα μοίραζαν γλυκά σε μια κηδεία, καθώς κάθε χώρα έχει τις παραδόσεις της. 

Παράξενο είναι το γεγονός ότι τα γλυκά ήταν με κοκαΐνη.
Ένα μέλος της συμμορίας εργαζόταν σε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής. Αυτός είχε άλλη μια παραγγελία για το απόγευμα. 650κιλά κοκαΐνη έπρεπε να σταλούν με φορτηγό στη Βουλγαρία. Στην πραγματικότητα, η κοκαΐνη θα έπρεπε να είχε αποσταλεί στην Βουλγαρία, συσκευασμένη με κουραμπιέδες, για να μη γινόταν αντιληπτοί. Αλλά τελικά η γκάφα έγινε από τα μέλη της συμμορίας. Προφανώς, μπέρδεψαν την παραγγελία της κηδείας με την παραγγελία της Βουλγαρίας. Έτσι, αντί να χρησιμοποιήσουν τη ζάχαρη άχνης, πασπάλισαν τους κουραμπιέδες  με ολόκληρα 650 κιλά κοκαΐνη.
Μετά από την μήνυση που έκαναν οι συγγενείς του νεκρού, η αστυνομία μπήκε στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής και βρήκε 60 κιλά καθαρής κοκαΐνης, την οποία θα έστελναν σε άλλη παραγγελία στη Βουλγαρία.
Τώρα η ομάδα λαθρεμπόρων καταστράφηκε και τα μέλη της συνελήφθησαν.