Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Ο Μπουφόν βρήκε τον παλιό του καλό εαυτό...

Τελικά, αυτή η Γιουβέντους δεν πρόκειται να ηττηθεί ποτέ! Αυτή την φορά, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, την κράτησε ζωντανή.


Απέκρουσε πέναλτι του Τότι και διατήρησε το 1-1 στο Ολίμπικο κόντρα στη Ρόμα, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 15η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος και έστειλε την «Μεγάλη Κυρία» στην κορυφή της βαθμολογίας με 30β., όσους και η Ουντινέζε!

Μάλιστα, το παιχνίδι δεν είχε ξεκινήσει καθόλου καλά για τους παίκτες του Κόντε. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Ντε Ρόσι άνοιξε το σκορ στη Ρώμη, προμηνύοντας μια δύσκολη συνέχεια. Η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε προσπάθησαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, την στιγμή που η Γιουβέντους ήθελε να σκοράρει αλλά δεν κατάφερνε να απειλήσει τον Στεκέλενμπουργκ.

Το πρώτο 45λεπτό ολοκληρώθηκε με τη Ρόμα να προηγείται. Στην επανάληψη η Γιουβέντους ενέτεινε την προσπάθεια της για να ισοφαρίσει. Και στο 61ο λεπτό τα κατάφερε. Ο Κιελίνι με κεφαλιά, μετά από κερδισμένες μονομαχίες των συμπαικτών του στη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Κι όμως η χαρά των παικτών του Κόντε διεκόπη σύντομα… Στο 64ο λεπτό ο διαιτητής δίνει πέναλτι στους γηπεδούχους. Ο «ιστορικός» αρχηγός της Ρόμα, ο Τότι ανέλαβε την εκτέλεση. Η μπάλα όμως σταμάτησε στα χέρια του Μπουφόν ο οποίος με εξαιρετική εκτίναξη στη γωνία του έδωσε αφορμή για νέα χαμόγελα στους συμπαίκτες του και τους οπαδούς της ομάδας.

Το υπόλοιπο μέρος του αγώνα κύλησε χωρίς καμία εξέλιξη και τους παίκτες της Γιουβέντους να πανηγυρίζουν το αήττητο με τους οπαδούς τους που βρέθηκαν στο Ολίμπικο.
sport-fm.gr