Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Διπλό για την εθνική-τραυματίες Καφές και Νίνης

Με γκολ του Νίνη η Εθνική Ελλάδος πήρε το "διπλό" στο Τελ Αβίβ και μόνο με "αυτοκτονία" θα χάσει την 1η θέση για τα προκριματικά του EURO 2012.
Με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και ανάλογο τελείωμα ο Νίνης έκανε το τελικό 0-1, σε έναν αγώνα κατά τον οποίο "κρατάμε" το ντεμπούτο του Ζαραδούκα, την εξαιρετική παρουσία της αμυντικής γραμμής αλλά και τους τραυματισμούς των Καφέ(τίποτε σοβάρο) και του Νίνη(εδώ τα σοβαρά-οι πρώτες εκτιμήσεις για το μέσο του ΠΑΟ είναι ρήξη χιαστών-κάτι που σημαίνει πως θα χάσει ίσως και τη μισή σεζόν, αν είναι τυχερός).
Η Εθνική θα παίξει την Τρίτη στη Λετονία (θα έχει κάλυψη αυτός ο αγώνας, 21:00 από το MEGA) χωρίς τους τραυματίες Νίνη και Καφέ και χωρις τους Τοροσίδη και Κατσουράνη, που συμπλήρωσαν κάρτες.
Η μόνη ομάδα που απειλεί την Εθνική είναι η Κροατία, η οποία είναι ένα βαθμό πίσω από την Ελλάδα, αλλά θα τη φιλοξενήσουμε τον Οκτώβρη και μόνο με "αυτοκτονία" θα χαθεί η νίκη και η πρόκριση στο EURO για την Εθνική από την 1η θέση για πρώτη της φορά(η 1η θέση δεν έχει μπαράζ, περνάει αμέσως).