Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Πήγε με όπλο στο γήπεδο και το …ξέχασε στην κερκίδα!



Πήγε με όπλο στο γήπεδο και το …ξέχασε στην κερκίδα!
Ξεπέρασε κάθε όριο χουλιγκανισμού ο άγνωστος που πήγε σε ένα γήπεδο στη Λάρισα για να παρακολουθήσει αγώνα, οπλισμένος με πιστόλι!Ευτυχώς, δεν το χρησιμοποίησε αλλά, όπως αποδείχθηκε, ήταν και αφηρημένος αφού κατάφερε να το ξεχάσει στην κερκίδα!
Ένας άλλος φίλαθλος που βρέθηκε αργότερα στο γήπεδο, στη Νίκαια Λάρισας, τα έχασε όταν άνοιξε το τσαντάκι που βρήκε ξεχασμένο στις εξέδρες και διαπίστωσε ότι περιείχε ένα πιστόλι με τέσσερα φυσίγγια στη γεμιστήρα και ένα κουτί με 50 σφαίρες! Αμέσως ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα Περιφέρειας Λάρισας, άνδρες του οποίου έστειλαν το «πακέτο» στα εργαστήρια της Σήμανσης που το «ξεσκονίζουν» για να βρουν σε ποιον ανήκε.
Αλλά και στα Τρίκαλα, «κυκλοφορούσε και οπλοφορούσε» παράνομα ένας 42χρονος που έπεσε σε μπλόκο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι σταμάτησαν το αυτοκίνητό του για έλεγχο. Μέσα, βρήκαν ένα πιστόλι με πέντε φυσίγγια στην γεμιστήρα και ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 15 εκατοστών κι έτσι τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.
ΠΗΓΗ: Πρώτο ΘΕΜΑ